Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Hem zamandan hem de maliyetten tasarruf etmenizi sağlayan prefabrik evler, kapladıkları nominal alana göre çOkay daha geniş bir yaşam alanı sunarlar.

Prefabrik evler Fileırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı yapılardır fakat daha üst bir fırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma yapılmaktadır.

Kullanıcının yapması gerekenler ise kendileri için en uygun prefabrik evler arasından kişisel zevklerine uygun olanı seçmektir. Prefabrik ev yorumları ve değerlendirmelerinde de öne çıkan prefabrik ev kullanım avantajları ise şu şekilde sıralanabilir:

Karmod prefabrik binaların dış duvarları 10 cm kalınlığında straforlu panel sisteme sahip olup klasik betonarme binadan çOkay daha fazla ısı ve ses izolasyonu sahiptir.

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Sözleşmemizde bulunan genel kullanım şartlarına uygun olarak kullanıldığında üretim ve montaj hatalarına karşı garanti süremiz bir yıldır.

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Amerikan tarzı yaşam alanları olarak tanımlanabilecek standart prefabrik ev prefabrik ev modellerinin yanı sıra taş ev veya ahşap dağ evi görünümünde olanlar da vardır. Bungalov formunda prefabrik ev modelleri de bulmak mümkündür. Prefabrik bahçe evi formundaki 1 veya two katlı olurken prefabrik bağ evi modelleri genellikle katlı ve geniş metrekaredir. Yazlık olarak da prefabrik ev kullanıma uygun ve sıcak iklimlerde kullanılması için ısı yalıtımlı olarak kullanıcılara sunulan two, 3 katlı prefabrik ev çeşitleri, özellikle yazlık satın almayı tercih etmeyenlerden ilgi görür.

Prefabrik ev fiyatları 2+1 dışında tüm hazır ev fiyatları içerisinde dahil olan duş teknesi, klozet ve lavabo bulunmaktadır. Bu durumların haricinde pakete dahil olan herşey ile birlikte   oldukça uygundur. Ufak bir pazar araştırması yapan herkes görecektir ki, opsiyonlar ne olursa olsun, hazır ev fiyatları diğer prefabrik ev modelleri yapılara göre ekonomik kalmaktadır.

Özellikle kamu projelerinin yüklenicisi büyük inşaat firmaları üzerinde oluşan termin baskısını tam zamanında kullanıma hazır teslimli yapılarımızla ortadan kaldırmaya önemli katkı sağlıyoruz.

Bina ile zemin arasında ihtiyaç duyulabilecek yalıtım uygulamaların yaptırılması. Zemin betonu için gerekli hafriyat gibi işlemlerin yapılması.

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çok daha hafif prefabrik ev olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem anında prefabrik ev modelleri esner fakat yıkılmaz.

Yaman Prefabrik Ev Yapı Teknolojileri, müşterilerine daima yenilikçi tasarımlar ve dayanıklı yapılar inşa etme amacıyla hizmet vermektedir.

Bizim hazır prefabrik evler, genellikle daha güvenlidir ve su baskınlarına ile ninety km/s rüzgar hızına kadar dayanıklı kasırgalara karşı dirençli olarak inşa edilmiştir. Önceden tasarlanmış planlardan birini seçebilir veya kendi yeni prefabrik hazır evinizi özelleştirebilirsiniz.

Report this wiki page